O NAMA

Restoran GRB...
 

Restoran dugogodišnje tradicije

Poznati smo kao restoran dugogodišnje tradicije (još od 30.04.1990. god.), kvalitetne ponude i usluge, a veliki broj naših stalnih gostiju samo je pokazatelj našeg gostoprimstva , predanog rada kao i naprestanog ulaganja u ugostiteljstvo.

DSC_0269_resize
Pogledajte video

Trajanje: 0:35

Smešten u zelenilu krila planine Bukulje u Aranđelovcu.


Restoran GRB predstavlja prijatan kutak za bekstvo od gradske vreve i potpuno uživanje u toploj i prijateljskoj atmosferi.

Bogati meni restorana koji je poznat kako po jelima naše tako I po jelima stranih kuhinja i sjajnim ribljim specijalitetima učiniće Vaš boravak u restoranu nezaboravnim. --Pozivamo Vas da probate neke od našig specijaliteta, uživate u hladovini terase uz birana vina iz naše ponude. Naš ugostiteljski kapaciteti sastoje se iz dve celine tj. glavne sale za 100 gostiju i terase koja može da ugosti još 40 osoba. U okviru restorana se nalazi I parking za više od 30 automobila.


Bez obzira da li je povod druženju, svadba, godišnjica braka, krštenje ,prezentacija ili je u pitanju jedan od dana kada želite da se opustite sa svojim dragim osobama, rado ćemo Vam pomoći u organizaciji i Vašim zvanicima ostaviti najbolje utiske.